Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Alejandro: «La Crida és un moviment cabdillista i propagandístic»

D'altra banda, el president del PP català ha carregat contra la Crida, un moviment «cabdillista» al servei de Waterloo

El president del PPC, Alejandro Fernández, aquest diumenge al matí a Tarragona.
El president del PPC, Alejandro Fernández, aquest diumenge al matí a Tarragona. | ACN

 

El president del PP català, Alejandro Fernández,  ha qualificat el seu partit com el «més sòlid» a  Tarragona a l’hora de parlar de la ciutat, dels seus problemes i dels seus projectes de futur. D'altra banda, sobre l’actual primer tinent d’alcalde i candidat, José Luis Martín, n’ha destacat que és un polític «que posaria ordre en aquesta ciutat i faria que els serveis públics funcionessin millor». Fernández també ha tingut paraules per la política catalana i ha carregat contra la Crida: «És un moviment cabdillista i propagandístic que està al servei de la política de Waterloo», ha dit. 

Fernández: «El PP és el partit més sòlid de Tarragona»

Alejandro Fernández ha assegurat que el PP és el partit «més sòlid» de Tarragona. Així ho ha expressat aquest diumenge al matí al Balcó del Mediterrani de la ciutat. Fernández també ha parlat del candidat a l'alcaldia, José Luis Martín. «És el millor candidat possible. Tarragona necessita un alcalde diferent de Ballesteros», ha manifestat.

El president del PP català ha expressat la confiança dels populars en el seu projecte de ciutat a Tarragona i en el seu equip, on han acabat governant «fins i tot en les èpoques més complicades electoralment». Segons l’exprimer tinent d’alcalde a la ciutat,  les àrees que els populars gestionen al govern municipal són «les més ben valorades pels tarragonins».

El president del PPC carrega contra la Crida

Fernández també ha tingut temps per parlar sobre l'actual situació política a Catalunya i sobre el nou partit independentista presentat aquest cap de setmana, la Crida. «La  Crida Nacional per la República  és un moviment cabdillista i propagandístic que està al servei de la política de Waterloo», ha expressat el popular. 

També en aquest sentit, Fernández ha dit que la Crida és «molt dolenta» per a Catalunya i que ha nascut per a donar «major glòria per a Puigdemont». A més, l'ha equiparat als «moviments populistes europeus que estan deteriorant greument la democràcia no només a Catalunya, sinó també a la resta d'Espanya i al conjunt d'Europa».