Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor el pilot d'una avioneta en estavellar-se a l'aeròdrom de l'Anoia

Gairebé 10 quilòmetres de retencions a la B-10 per un accident

Un carril es manté tallat a causa del sinistre
Retencions en diverses carreteres catalanes | CatalunyaDiari.cat

 

La B-10, entre la Barceloneta i el Nus de la Trinitat, presenta a hores d’ara més de 9 quilòmetres de retencions a causa d’un accident. Un carril es manté tallat a resultes del sinistre que ha tingut lloc al punt de les cinc de la tarda d’aquest dimarts, 24 de juliol.

 

Les retencions, així mateix, no cessen i van en augment al punt de les sis de la tarda. Fins a 14 quilòmetres de retencions se sumen en aquest punt de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, tot i que inicialment només se n'han registrat 4. 

 

Les cues a Barcelona, més que habituals 

Trànsit ha assegurat durant tota la tarda que, tot i que en aquest cas es tractava d'un accident, en la majoria de casos les retencions en els punts més freqüentats d'entrada a Barcelona són habituals.                        

Tot i això, en aquest cas ha cridat l'atenció que les cues han arribat als 14 quilòmetres i s'ha prolongat des de Sant Adrià del Besòs fins al punt intermig dels túnels de la Barceloneta. La circulació, finalment, no s'ha reprès amb total normalitat fins a les nou de la nit d'aquest dimarts, 24 de juliol; unes 4 hores després de les primeres retencions per l'accident a la B-10.