Fins a 19 quilòmetres de retencions per un accident a l'AP-7 entre Vilafranca i Sant Sadurní

El sinistre ha deixat sis persones ferides lleus
Hi ha hagut fins a 19 quilòmetres de retencions | Twitter (@infoautopista)

 

Una col·lisió entre dos turismes ha causat fins retencions de fins a 19 quilòmetres a l'AP-7, entre Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d'Anoia durant la tarda d'aquest diumenge. L'accident ha obligat a tallar dos carrils de la via en direcció Girona. El xoc que s'ha produït entre els dos vehicles ha acabat amb sis persones ferides lleus, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. 

 

També hi ha 13 quilòmetres de congestió en aquesta mateixa via però en el tram entre Llinars i la Roca del Vallès. D'altra banda, a la C-16 hi ha hagut 11 km de retencions a Cercs, en sentit Manresa, i la C-14 ha tingut 8 km d'aturades a Alcover, en sentit Montblanc. Així mateix, la C-32 ha registrat 7 km de retencions a Sant Boi de Llobregat, i 5 km a Sitges, en sentit Barcelona, i a Sant Vicenç de Montalt.

 

A més, a l'N-340 en sentit Barcelona hi ha hagut 7 km de cues al Vendrell i 5 km a Vallirana, mentre que la C-31 ha acumulat 7 km d'aturades a Sitges i 6 km a Vilanova i la Geltrú, a part de 5 km a Santa Cristina d'Aro, en sentit AP-7. També s'han produït 5 km de retencions a la C-58 a Montcada i Reixac, en sentit Nus de la Trinitat, a causa d'un accident greu. Per últim, hi ha hagut 6 km de cues a Lloret a la GI-682, en sentit Blanes; 5 km a Caldes d'Estrac a l'N-II, en sentit Barcelona, i 4 km a la Llagostera a la C-65, en sentit AP-7.

 

També et pot interessar...