Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident a l'A-2 a Esparreguera provoca cinc quilòmetres de retencions

La circulació és molt lenta en sentit Barcelona

 

Aquest divendres, 9 de març, s'ha produït un nou accident a l'autovia A-2 al seu pas per Catalunya. En concret, segons ha explicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc a l'altura del municipi d'Esparreguera, a la comarca del Baix Llobregat.  L'accident ha obligat a tallar un carril en sentit Barcelona, i ha provocat més de cinc quilòmetres de retencions en aquesta via. 

Tall a l'AP-7 a Mollet del Vallès

 

 

Al mateix temps, al voltant de les 10.00 hores s'ha produït un segon accident a l'autopista AP-7, al terme municipal de Mollet del Vallès, al Vallès Oriental. Segons ha informat el servei Català de Trànsit, l'incident ha obligat a tallar la transitada autopista en sentit sud durant uns minuts, provocant uns dos quilòmetres de cues, tot i que al voltant de les 10.40 hores el trànsit ha recuperat la normalitat.

 

Segon accident al Baix Llobregat en un matí

 

 

Finalment, al voltant de les 11.00 hores, s'ha produït un segon accident a la comarca del Baix Llobregat. En concret, el sinistre ha tingut lloc a la C-32, al seu pas pel municipi d'Esplugues de Llobregat, i segons el servei Català de Trànsit ha obligat a tallar un dels carrils, en sentit Barcelona. 

Comentaris