rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident a l'A-2 a l'altura de Cornellà provoca cinc quilòmetres de retencions

Hi ha dos carrils tallats a la via
Imatge de l'accident | @antiradarcatala

 

Un accident a l'A-2 a l'altura de Cornellà provoca cinc quilòmetres de retencions en sentit Martorell. En aquests moments, a les 14.30 hores, hi ha dos carrils tallats a la via. 

 

S'obre un carril però augmenten les retencions de 5 a 7 quilòmetres 

 

Uns vint minuts després de l'accident s'ha pogut reobrir un dels dos carrils que restaven tallats. L'accident, que s'hauria produït sobre les dues del migdia a l'altura de Cornellà de Llobregat, ha obligat a tallar les dues vies immediatament, quan els Mossos d'Esquadra s'han personat al punt exacte de l'encontre. 

 

Així doncs, aquests han pogut reobrir posteriorment un dels carrils de la via, tot i que han augmentat els quilòmetres de retencions. Ja que si inicialment es registraven només uns 5 quilòmetres de retencions a l'A-2, en obrir el carril esmentat aquestes han acabat augmentant a 7 quilòmetres de cua

 

 

 

Consternació aquest matí a Barcelona per la mort d'un jove motorista 

Un jove motorista de 27 anys ha mort dimecres, 25 d'abril, a la matinada, després de patir un accident de trànsit al districte d'Horta-Guinardó de Barcelona, segons ha informat l'Ajuntament de la ciutat comtal. El sinistre ha tingut lloc a dos quarts de tres de la matinada a l'avinguda de l'Estatut, número 1, després que la víctima hagi patit una caiguda. 

 

Immediatament, fins al lloc dels fets s'hi han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no ha pogut fer res més que certificar la seva defunció. Cal dir també que el Servei d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona ha ofert atenció psicològica als familiars de víctima. 
 

Comentaris