Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Dos carrils tallats a l'AP-7 a Vilobí d'Onyar per un accident de trànsit

El sinistre ha tingut lloc en sentit Girona, i ha provocat al voltant d'un quilòmetre de retencions
Imatge d'arxiu d'efectius dels Mossos i del SEM durant una actuació | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest divendres ha tingut lloc un accident de trànsit a l'autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal de Vilobí d'Onyar, a la comarca de la selva. En concret, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre s'ha produït en el punt quilomètric 74, en sentit Girona, i ha obligat a tallar dos carrils de la via.

 

En aquest sentit, també cal dir que s'ha acumulat al voltant de vuit quilòmetres de retencions en aquest punt de la xarxa viària. A les 18.15, un dels dos carrils tallats ha quedat reobert. 

 

Un camió incendiat talla dos carrils a l'AP-7 al Papiol

Aquesta tarda, a més, un camió que s'ha incendiat a la mateixa autopista AP-7 ha provocat el caos en la xarxa viària de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. En concret, el vehicle ha començat a cremat al terme municipal del Papiol, i ha obligat a tallar dos carrils de la mencionada via en sentit Girona. Com era d'esperar, el tall ha provocat importants retencions, de fins a vuit quilòmetres en alguns moments. 

 

 

Però els problemes han anat més enllà de l'AP-7, i s'han contagiat a la carretera B-23, on també s'han arribat a acumular un total de nou quilòmetres de marxa lenta per enllaçar amb l'autopista. A banda, a l'autovia A-2 també s'han arribat a acumular quatre quilòmetres de retencions, entre els municipis de Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat, en sentit Martorell.