Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident a la C-58 a Sant Quirze del Vallès provoca retencions en direcció Barcelona

El sinistre ha tingut lloc al voltant de dos quarts de nou del matí

 

A primera hora d'aquest dijous s'ha produït un nou accident a la C-58. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc al terme municipal de Sant Quirze del Vallès, a la comarca del Vallès Occidental.

 

Tot i que encara no ha transcendit què ha passat exactament, ni tampoc el nombre de vehicles implicats, sí que a hores d'ara l'accident ha aconseguit complicar el trànsit. En concret, hi ha cues de més de tres quilòmetres en sentit sud, cap a Barcelona, i també altres tres quilòmetres en direcció nord, cap a Terrassa. 

Retencions habituals a l'Àrea Metropolitana de Barcelona 

A part d'aquest accident en un dels punts més importants de la xarxa viària de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), també s'estan produint les habituals retencions de cada dia. A l'autovia A-2, per exemple, en aquest moment hi ha un total de cinc quilòmetres de retenció al terme municipal de Pallejà, en direcció Barcelona, i altres dos quilòmetres a Sant Joan Despí. 

 

A la B-10, en canvi, hi ha un total de sis quilòmetres de retencions a la mateixa ciutat de Barcelona en direcció al Nus de la Trinitat, i altres sis quilòmetres i mig en direcció al Nus del Llobregat.

 

Al mateix temps, a la B-20 hi ha quatre quilòmetres de cua a la ciutat comtal en direcció el Nus del Llobregat, i a la B-23 els conductors s'estan trobant amb cues de quatre quilòmetres al Papiol en direcció Martorell, i altres cinc a Esplugues de Llobregat, en direcció Barcelona. A part de tot això, també hi ha altres incidències menors, que podeu seguir a través de la pàgina d'incidències viàries del Servei Català de Trànsit (SCT). 

Comentaris