Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident provoca quatre quilòmetres de retencions a la C-17 a Granollers

El sinistre ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda, en el punt quilomètric 19
Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra | cedida CME

 

Aquest dimarts, 3 de juliol, s'ha produït un accident a la carretera C-17, al Vallès Oriental. En concret, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc en el punt quilomètric 19 de la mencionada via, al terme municipal de Granollers, i ha obligat a tallar un carril en sentit nord.

 

Com a conseqüència del tall, s'han arribat a acumular més de quatre quilòmetres de retencions en aquest punt de la via. Trànsit ha informat de l'accident i les posteriors cues poc més tard de les 17.00 hores de la tarda, poc després que es produís el tall a la via.

 

El carril ja s'ha reobert

Al voltant de les 18.00 hores el Servei Català de Trànsit ha informat a través del seu compte de Twitter que, després de més de mitja hora de treballs a la zona, el carril que havia estat tallat ja ha pogut ser obert a la circulació.

 

 

Cal mencionar que a poc a poc la circulació està tornant a la normalitat. A partir de la reobertura del carril les retencions han baixat de quatre a dos quilòmetres en el punt de la via afectat de la C-17.

Dos carrils de la C-32 tallats aquest matí

Durant el matí d'aquest dimarts un altre accident ha provocat també retencions en una altra carretera de la província de Barcelona, en aquest cas ha estat a la C-32 a l'altura de Mataró i en sentit Barcelona. S'ha arribat a registrar fins a un quilòmetre de retenció cap a les 12.30 hores de matí, poc després que tingués lloc l'accident.

Comentaris