Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Un accident provoca cinc quilòmetres de retencions a la C-60 a Mataró

Segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ja està resolt
Imatge d'arxiu d'unes retencions | Trànsit

 

Els conductors que han circulat aquest divendres a la tarda per la C-60 s'han topat amb importants retencions. En concret, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), s'han arribat a acumular fins a cinc quilòmetres de retencions entre el municipi d'Argentona i la ciutat de Mataró. El motiu, segons Trànsit, ha estat un accident que ha tingut lloc molt a prop de la capital del Maresme, i que ha quedat resolt ràpidament. 

 

Problemes a la xarxa viària de Barcelona per un camió incendiat

A banda d'aquestes retencions, aquest divendres a la tarda també hi ha greus problemes en el trànsit a gran part de la xarxa viària de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El motiu és un camió que s'ha incendiat, per causes desconegudes, i que ha obligat a tallar un total de dos carrils de la mencionada via, en sentit Girona. En aquest punt de la via, com a conseqüència del tall, s'han acumulat un total de vuit quilòmetres de retencions. 

 

 

Però això no ha estat tot, ja que els problemes s'han traslladat també a la carretera B-23, on també s'han registrat uns nou quilòmetres de marxa lenta, per enllaçar amb la mencionada autopista. A més a més, a l'autovia A-2 també s'han acumulat uns quatre quilòmetres de cues, entre els municipis de Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat, en sentit Martorell. 

Un motorista mort a la C-25 a Brunyola

Aquest divendres, a més, ha estat un dia tràgic a les carreteres catalanes, amb un nou accident mortal d'un motorista. En concret, el sinistre ha tingut lloc a la C-25, al terme municipal de Brunyola, a la comarca de la Selva, on s'ha produït un xoc entre un cotxe i el vehicle de dues rodes, i com a conseqüència del fort impacte el conductor ha resultat greument ferit. 

 

Immediatament, fins s'han desplaçat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han traslladat el ferit en helicòpter fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on finalment ha acabat morint. Ple que fa a l'afectació viària, l'accés a la C-25 ha quedat tallat durant una hora i mitja en el lloc dels fets.