TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Un accident d'avió deixa 247 morts a Algèria

A bord de l'aeronau hi viatjaven 200 militars del país africà
Imatge de les restes de l'avió estavellat | al-Arabia
 

Un accident d'avió ha deixat, fins al moment, 247 morts a Algèria, tot i que la xifra pot augmentar en les pròximes hores. La tragèdia ha tingut lloc el matí d'aquest dimecres, 11 d'abril, quan l'artefacte, que transportava 200 soldats de la base aèria militar de Boufarik, a la província de Blida, s'ha estavellat a tan sols 35 quilòmetres d'Alger, capital del país africà, situada a la costa mediterrània.

 

Un cop s'ha informat de l'incident, s'ha ofert un primer balanç de víctimes mortals afectades per l'accident. Segons ha avançat el portal 'Algerie24', es precisa que 26 d'aquestes podrien ser d'origen sahrauí.

Més de 100 víctimes mortals

Es tracta d'un avió Iliushin 76, utilitzat per al transport de tropes. A les 8.00 hores s'ha comunicat la tragèdia, produïda a les proximitats de l'autovia que uneix Boufarik amb Blinda, molt a prop de l'aeroport. De moment, es desconeixen els motius pels quals el pilot ha perdut el control de l'artefacte.

 

 

Un cop s'ha donat a conèixer la notícia, equips d'emergències mèdiques i de seguretat, així com efectius de l'exèrcit, s'han desplaçat fins a la zona on s'havia produït l'accident. L'avió es dirigia a Bechar, ciutat localitzada al sud-oest del país, tal com ha informat l'agència militar.

A les imatges publicades fins al moment, es pot observar la gran fumera provocada per l'incendi que ha patit l'avió. De la mateixa manera, s'intueix la cua de l'artefacte, mentre que al seu voltant es poden veure les restes d'aquest, totalment destrossat per l'impacte.

 

 

A hores d'ara, les investigacions se centren a esclarir els motius de l'accident. Els investigadors estan tractant de descobrir què ha propiciat la pèrdua de control de l'aeronau, per part del pilot, per determinar si es tracta d'un problema tècnic de l'avió, o bé si es tracta d'una negligència del personal de bord.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris