Accident sense ferits a la C-17, a El Figaró

Bombers, Mossos d'Esquadra i SEM han acudit al lloc dels fets
Els Bombers, al lloc dels fets | Bombers d'El Figaró

 

La matinada d’aquest divendres, 2 de gener, s’ha saldat amb un accident amb una persona implicada a la C-17, a l’altura d’El Figaró. La persona implicada, però, ha sortit il·lesa del succés després que el seu vehicle rellisqués per la calçada a causa de la pluja.

 

Segons ha informat el cos de Bombers de la Generalitat a CatalunyaDiari.cat, el cotxe en qüestió ha patinat fins que ha acabat sortint de la via per la qual circulava. L’incident, que s’ha produït al quilòmetre 34,5 de la carretera i en sentit Barcelona, ha provocat que el vehicle acabés bolcant al mig de la calçada.

 

Gran desplegament

Després de l’encontre els Bombers de la Generalitat han activat fins a tres dotacions —de la delegació dels Bombers d'El Figaró— que s’han personat al lloc dels fets per rescatar a la persona afectada.

 

Així mateix, el cos informa que l’individu afectat no ha quedat atrapat a l’interior del vehicle —tampoc presentava cap ferida— per la qual cosa aquest n’ha sortit del tot il·lès.

 

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra i els Serveis Mèdics d’Emergències (SEM) també han acudit a la zona de l’accident. El cos policial català, de fet, ha habituat la circulació durant els minuts posteriors a l’incident i ha restaurat la circulació quan el cotxe implicat ha estat evacuat amb èxit de la zona.

Precaució a la carretera

És la petició dels Bombers de la Generalitat a tots aquells que circulen per la carretera aquests dies. El fort temporal de fred i pluja —fins i tot podria nevar a cotes més elevades— provoca que la carretera estigui més sensible i perillosa de l’habitual.

 

En aquest sentit, doncs, l’accident d’aquesta matinada s’hauria produït perquè un cotxe ha relliscat enmig de la calçada. Per això mateix, els Bombers alerten de la precaució, que s’ha de tenir aquests dies al volant.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris