rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mor un veí de Lleida després de patir un accident de muntanya a Aragó

Agents de la Guàrdia Civil van rescatar el cadàver el matí d'aquest dimecres
Imatge d'arxiu de l'helicòpter de la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil

 

Un veí de Lleida ha mort després de patir un accident de muntanya prop de la localitat de Bielsa, a la comarca aragonesa de Sobralbe. La Guardia Civil ha informat que aquest dimarts, 10 de juliol, va rebre l'avís per la desaparició d'un home de 47 anys que es trobava realitzant el recorregut de la Via Ravier.

 

L'alerta es va emetre perquè la víctima havia sortit hores enrere en direcció l'Espolón Esparrets, localitzat a la Vall Pineta. Així, després d'una bona estona realitzant l'activitat considerada d'alta muntanya, els familiars i coneguts de la víctima no havien rebut cap avís per la seva situació.

La Guàrdia Civil ha trobat el cadàver

Des de la tarda del dimarts, especialistes de la Guàrdia Civil van desenvolupar l'operatiu de recerca, en el que van utilitzar l'helicòpter del cos policial. No obstant això, després d'hores d'observació, no van trobar-ne cap rastre i van abandonar les tasques a causa de les condicions climatològiques.

 

El matí d'aquest dimecres, 11 de juliol, un cop represes les tasques de cerca, els agents de la Guarcia Civil han confirmat la troballa del cos sense vida de la persona desapareguda. Les restes mortals del veí de Lleida han estat traslladades en helicòpter fins al poble de Boltaña.

Mor un inspector dels Mossos en un accident als Pirineus

Una setmana enrere, rebíem la tràgica notícia de l'inspector dels Mossos d'Esquadra, d'origen català, que va perdre la vida després de patir un accident de muntanya, quan es trobava realitzant un recorregut pel sud de França, a la zona muntanyosa dels Pirineus.

 

El passat dijous, 5 de juliol, es confirmava la troballa del cos sense vida de l'agent policial, Domènec F., que estava realitzant una activitat de muntanya no relacionada amb tasques professionals. Abans del lamentable succés, treballava com a responsable de la Divisió d'Afers Interns del cos policial.

 

Anteriorment, havia estat nomenat cap de la comissaria del Prat del Llobregat, a més d'haver gaudit de moltes altres responsabilitats dins dels Mossos d'Esquadra. L'agent, que es va incorporar al cos català l'any 1990, va ser membre d'altres unitats, així com instructor de l'Escola de Policia de Catalunya.

Comentaris