rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident amb un motorista implicat obliga a tallar el Túnel de Vallvidrera

El sinistre ha provocat algunes retencions en sentit Barcelona

 

 

Nou accident amb un motorista implicat a les carreteres catalanes aquest dijous. Segons ha informat L'Equip viari, aquest matí a primera hora s'ha produït un accident a l'autopista C-16, concretament a l'altura del Túnel de Vallvidrera, en sentit Barcelona. Pel que sembla, una de les víctimes és un motorista, que ha quedat ferit a terra. A més, també hi hauria una furgoneta avariada a dins del túnel.

 

Amb tot, el sinistre ha obligat a tallar la via durant uns minuts, cosa que ha provocat retencions que en alguns moments han arribat a superar els tres quilòmetres de llargada. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), a hores d'ara la circulació ja s'ha reobert, però encara s'estan produint algunes aturades. 

 

 

Accident a Riu de Cerdanya

També aquest dijous, 22 de febrer, s'ha produït un altre sinistre a la carretera C-162, a Riu de Cerdanya, que ha obligat les autoritats a tallar la via en els dos sentits de la marxa. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), en aquests moments els conductors estan sent desviats cap a altres vies. Per ara, no hi ha informació sobre les possibles víctimes. 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris