Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Un accident a la Ronda de Dalt provoca llargues cues de més de vuit quilòmetres

Tal com ha informat el Servei Català de Trànsit, a causa del sinistre hi ha tan sols un carril obert en direcció Llobregat

 

 

Grans retencions aquest matí de dijous, 18 de gener, a la xarxa viària. En concret, a primera hora del matí s'ha produït un accident a la Ronda de Dalt a Pedralbes, en el punt quilomètric 5. Com a conseqüència del sinistre, i segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), hi ha tan sols un carril obert en direcció Llobregat, i això ha provocat importants retencions. 

 

En concret, les afectacions superen a hores d'ara els vuit quilòmetres a la Ronda de Dalt. Tal com ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), les cues de la via mencionada també afecten la B-20, des de Santa Coloma de Gramenet fins al Nus de la Trinitat. Els vehicles implicats en l'accident, però, han estat retirats. 

 

Molts conductors afectats

El sinistre s'ha produït, tal com hem dit, a primera hora del matí, un dels moments del dia en què hi ha més trànsit a la xarxa viària. És per això que les llargues cues han afectat molts conductors que es dirigien a la feina, que no han dubtat a queixar-se a les xarxes socials. Així, mentre alguns critiquen la «lentitud» amb què se soluciona el problema, d'altres s'han queixat de la llarga espera.