Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un espectacular accident a l'A-2, a Sant Feliu de Llobregat, obliga a tallar part de la via

L'incident s'ha produït quan passaven només cinc minuts de les nou d'aquest matí
Imatge de l'accident a l'A-2, a Sant Feliu de Llobregat | twitter

 

Un brutal accident a l'A-2 a l'altura de Sant Feliu de Llobregat ha obligat a tallar els dos senits de la marxa. L'incident, que a hores d'ara provoca grans retencions a la via en sentit Martorell, s'ha generat quan un vehicle ha bolcat i impedeix la normal circulació a la via perquè, fins i tot, han arribat a tallar part de la via.

 

Així mateix, l'accident ha provocat l'actuació del Bombers de la Generalitat i del Servei d'Emergències (SEM), que s'han desplaçat ràpidament al lloc dels fets. L'encontre, finalement, ha ocorregut al punt quilomètric 604 de la carretera esmentada. 

  

 

 

 

 

Un vehicle bolcat provoca encara grans retencions

És per això que el servei d'informació Equip Viari demana «precaució» per un accident que s'hauria produït quan passaven només cinc minuts del punt de les nou del matí d'aquest dilluns, 21 de maig. 

 

Mitja hora després del xoc, fonts del Servei Català de Trànsit continuen explicant que fins a dos a carrils de la marxa esmentada resten tallats i el vehicle bolcat encara provoca fins a un quilòmetre de retencions a la via en sentit oest, direcció Lleida

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris