rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Un accident talla un carril de l'A-2 i provoca retencions al Baix Llobregat

Els problemes s'han traslladat també a la B-23, on hi ha al voltant de dos quilòmetres de retencions a l'enllaç de Sant Feliu
Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres catalanes | CatalunyaDiari.cat

 

Un accident que ha tingut lloc aquest dimecres al matí a l'autovia A-2 ha obligat a tallar un carril en sentit Barcelona, i ha complicat el trànsit. En concret, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc a l'altura del municipi de Sant Feliu de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat. Al voltant de les 08.38 hores, el carril ha quedat reobert al trànsit. 

 

Com a conseqüència del tall, a la mencionada autovia ja s'han acumulat al voltant de tres quilòmetres de retencions. Els problemes, a més, s'han traslladat també a la B-23, on en aquests moments hi ha uns dos quilòmetres de retencions a l'enllaç de Sant Feliu. 

 

Un altre accident a l'A-2 aquesta setmana

Aquest dilluns un altre sinistre a l'autovia A-2 provocava també retencions a la via. El Servei Català de Trànsit informava sobre un accident, durant el migdia de dilluns, a l'altura de Sant Vicenç dels Horta a la mencionada carretera. Com a conseqüència del sinistre dos carrils van haver de ser tallats.

 

Segons la informació que es va donar, es van arribar a crear cues de fins a quatre quilòmetres en direcció Barcelona, sentit dels carrils que van haver de ser tallats.

 

Diverses retencions a les carreteres del Baix Llobregat

Durant aquesta setmana ja han estat uns quants els accidents que s'han produït a la xarxa viaria de la comarca barcelonina. A més d'això, el trànsit habitual de la zona també ha fet durant aquests darrers dies que les carreteres de la comarca barcelonina s'hagin mantingut amb retencions en molts moments, especialment a les hores puntes del matí.

 

Aquest dimarts mateix es generaven cinc quilòmetres de cues a l'autopista C-32, a la comarca. En concret les cues s'estenien des de Gavà fins a Sant Boi de Llobregat, segons informació de Trànsit.

Comentaris