Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident talla dos carrils a la C-32 a l'altura de Mataró

Són en sentit Barcelona
Imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Un accident talla dos carrils a la C-32 a l'altura de Mataró en sentit Barcelona. En aquests moments, a les 12.30 hores, es registra 1 quilòmetre de retenció. Els fets han tingut lloc entre els punts quilomètrics 103 i 104. 

Cues quilomètriques a la C-32 a causa d’un accident entre dos vehicles de Gavà

Una topada entre dos vehicles va crear el passat 1 de juliol fins a 10 quilòmetres de retencions a la C-32, a l’altura de Gavà i en sentit nord.

 

Segons van informar fonts de Trànsit a CatalunyaDiari.cat, el xoc entre vehicles va provocar grans cues a la via i que, de fet, coincidien amb l’operació tornada a Barcelona. Un dels carrils va restar tallat durant diverses hores

 

Els efectius viaris desplaçats fins al punt de l'encontre van haver d'habilitar un carril en sentit contrari a base de cons a causa d'un accident que encara sumava més retencions.

Un camió bolca en una sortida de l’autopista C-32 al Maresme

El passat divendres 29 de juny es va produir un accident en una de les sortides de l'autopista C-32. En concret, segons va indicar el servei Català de Trànsit , el sinistre va tenir lloc al pas de la mencionada via pel terme municipal d'Alella, a la sortida número 86, que va quedar completament tallada. 

 

Els Bombers de la Generalitat van informar que un camió havia bolcat per causes encara desconegudes en aquest punt de la xarxa viària, i que fins al lloc s'hi havien desplaçat dues de les seves dotacions, que van ajudar el conductor a sortir de la cabina, on havia quedat atrapat. Després de ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'home va ser traslladat fins a l'Hospital Germans Trias de Badalona. 

 

Val a dir que, com es pot comprovar, la C-32 és un dels punts més conflictius de la xarxa viària catalana, amb nombrosos accidents, tot i que la majoria de poca importància.

Comentaris