rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident obliga a tallar completament l'A-2, a Jorba

L'accident s'ha produït en una zona d'obres
Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres catalanes | CatalunyaDiari.cat

 

Un accident obliga a tallar completament l'A-2 aquest dimarts, 17 de juliol, al migdia. Un carril de la mateixa via, així mateix, ha estat tallat durant tot el matí per unes obres i, segons informa Trànsit, l'accident s'hauria produït en aquest mateix punt. 

Desviaments per Igualada a causa de l'accident

L'accident, així mateix, s'ha produït al punt de la una del migdia a l'altura d'Òdena en sentit Barcelona. A causa d'aquest, una hora després del xoc es registren fins a 7 quilòmetres de retencions i es faciliten desviaments per Igualada

 

Un camió implicat en l'accident

Fonts de Trànsit a CatalunyaDiari.cat expliquen que el succés ha tingut lloc a causa del xoc d'un camió a la zona d'obres. Tot i que Trànsit ja havia alertat a primera hora d'aquest dimarts, 17 de juliol, sobre la precaució que s'havia de prendre en aquest punt de la via, un camió ha acabat protagonitzant un accident en aquesta zona. 

 

Més de 7 quilòmetres de cues per l'accident

És el que provoca l'accident, una hora i mitja després d'haver tingut lloc. El xoc d'un camió en una zona obstaculitzada per les obres fa encara més difícil la resolució d'aquest. A causa del xoc, finalment, es faciliten encara desviacions per Igualada, tot i els set quilòmetres de cua que es registren en aquest tram de la transitada via catalana.                            

 

Comentaris