rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident a l'AP-7 a la Roca del Vallès obliga a tallar un carril

El succés ja ha provocat uns dos quilòmetres de retencions en sentit Tarragona
Imatge d'arxiu d'unes retencions | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest dilluns, 9 de juliol, ha tingut lloc un nou accident a l'autopista AP-7, al seu pas pel Vallès. En concret, segons ha indicat el servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc a l'altura del municipi de la Roca del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental, i ha obligat a tallar un carril en sentit Tarragona. El tall ha ocasionat, per ara, uns dos quilòmetres de retencions en aquest punt de la xarxa viària.

 

 

Aproximadament a les 10.00 hores, el Servei Català de Trànsit informava de la normalització de la circulació en el tram de la via afectat. El carril que havia estat tallat ja ha pogut ser reobert i les cues s'han anat minimitzant fins a arribar a una situació normalitzada.

 

Cal dir que l'AP-7 es tracta d'una via molt transitada en la que s'acumulen molts accidents o incidències similars al llarg de la setmana que contínuament generen retencions com la que ara hi ha, especialment en dies laborables. Aquest mateix divendres dos incidents van provocar talls i retencions en dos punts diferents de l'autopista.

Un accident a Vilobí d'Onyar talla dos carrils de l'AP-7

El Servei Català de Trànsit va informar el passat divendres d'un accident al punt quilomètric 74 de l'AP-7 en sentit Girona, a l'altura de Vilobí d'Onyar, que va obligar a tallar dos carrils provocant unes retencions que van arribar ser de fins a vuit quilòmetres. 

 

Un camió s'incendia al Papiol

També divendres un altre succés va provocar fins a vuit quilòmetres de retencions en un altre punt de la via. En concret, va ser al seu pas pel Papiol per un camió que es va incendiar a la zona. En aquesta ocasió dos carrils de la via, en direcció Girona, van ser tallats, motiu pel qual es van generar les importants cues. El mateix incident va provocar també afectacions en altres vies properes com la B-23 d'enllaç i l'autovia A-2.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris