Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident amb cinc vehicles implicats provoca vuit quilòmetres de retencions a l'AP-7 a Sant Cugat del Vallès

El sinistre ha obligat a tallar un carril de l'autopista, tot i que poc abans de les cinc de la tarda ha quedat reobert
El sinistre ha provocat més de vuit quilòmetres de retencions a l'AP-7 | CatalunyaDiari.cat

 

Aquesta tarda, a les 15.27 hores, ha tingut lloc un accident múltiple a l'autopista AP-7, al seu pas pel municipi de sant Cugat del Vallès, al Valès Occidental. En concret, segons ha indicat el servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc en el punt quilomètric 152, en sentit Girona, i ha obligat a tallar un carril de la via en aquest punt.

 

Com a conseqüència del tall, s'han arribat a acumular uns vuit quilòmetres de retencions, entre Rubí i Sant Cugat, tot i que al voltant de les 16.40 el carril ha quedat reobert, i la situació ha començat a normalitzar-se. 

Dos morts després de bolcar un camió a l'autopista AP-7 a la Jonquera

Recordem que el passat dilluns dues persones van perdre la vida després de bolcar el camió amb el qual circulaven a la mateixa autopista AP-7, a l'altura del municipi de la Jonquera, a l'Alt Empordà. Els fets van tenir lloc al voltant de les sis de la tarda, en el punt quilomètric 1,5 de la mencionada via, quan el vehicle va bolcar per causes desconegudes.

 

Imatge del camió bolcat per causes desconegudes a l'autopista AP-7 | Twitter (@infoautopista)

 

En aquest sinistre no hi va haver més vehicles implicats, però la càrrega del camió va acabar a la calçada, i va obligar a tallar completament la via en sentit Barcelona, durant unes quantes hores. Cal dir que el tall va provocar retencions de més d'un quilòmetre, i va obligar la policia a fer desviacions per la carretera N-II, per tal de descongestionar el trànsit. 

Comentaris