rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Un accident a l'AP-7 al Papiol obliga a tallar un carril en sentit Tarragona

El sinistre ha provocat al voltant d'1,5 quilòmetres de retencions
Imatge d'arxiu d'unes retencions a l'AP-7 | CatalunyaDiari.cat

 

Un accident que ha tingut lloc a l'autopista AP-7 aquest dimecres a la tarda està creant problemes als conductors que circulen per la via, en sentit Tarragona. En concret, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre s'ha produït cap a les 18.00 hores a l'altura del municipi del Papiol, a la comarca del Baix Llobregat, i ha obligat a tallar un carril en sentit sud. Com a conseqüència del tall, a la via ja s'han acumulat 1,5 quilòmetres de retencions. 

 

Un accident a l'AP-7 a Sant Celoni provoca set quilòmetres de retencions

Aquest accident no és l'únic que ha tingut lloc la tarda d'aquest dimecres a la principal autopista catalana. Poc abans, un altre sinistre ha complicat la circulació a la mencionada AP-7, però a l'altura del municipi de Sant Celoni, a la comarca del Vallès Oriental. El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que aquest accident s'ha produït en el punt quilomètric 113, i que ha obligat a tallar dos carrils de l'autopista, en sentit Girona.

 

En un primer moment, s'han enregistrat al voltant d'uns dos quilòmetres de retencions com a conseqüència del tall, però els problemes han empitjorat ràpidament. Cap a les 16.20 hores de la tarda, ja hi havia uns set quilòmetres de cues, en direcció nord. 

 

A més a més, ahir va tenir lloc un xoc múltiple a la mateixa autopista, a la zona del peatge de Martorell, al Baix Llobregat. En aquell cas, un total de quatre vehicles es van veure implicats en una topada produïda en sentit Tarragona, un dels quals fins i tot va arribar a perdre una roda. 

Comentaris