Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident a l'AP-7 talla un carril a la Roca del Vallès

El tall ha provocat al voltant d'un quilòmetre de retencions

 

Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres catalanes | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest dimarts, 24 de juliol, ha tingut lloc un accident a l'autopista AP-7, al seu pas pel Vallès. En concret, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre s'ha produït en el punt quilomètric 128, al pas de la via pel terme municipal de la Roca del Vallès, en sentit nord. Cal dir que l'accident ha obligat a tallar un carril, i ha provocat al voltant d'un quilòmetre de retencions. 

 

 

L'AP-7, una via on es concentren molts incidents 

El fet de ser una carretera molt transitada fa que l'AP-7 sigui una via amb una gran acumulació d'accidents i altres tipus d'incidències. Especialment en les hores puntes del matí i de la tarda s'hi produeixen successos que provoquen, generalment, retencions.

 

La setmana passada, per exemple, un vehicle es va incendiar en aquesta via arribant a provocar fins a 12 quilòmetres de retencions entre Montmeló i Barberà del Vallès en sentit sud. Els Bombers de la Generalitat van haver d'acudir fins al lloc dels fets per extingir el foc que s'havia produït al cotxe. El succés va obligar a tallar dos carrils a l'altura de Barberà en sentit Tarragona.

 

Un cop que els Bombers van poder apagar l'incendi i es va retirar el vehicle, les cues encara seguien a la via, tot i que, a poc a poc, es van anar dissipant fins que, unes hores més tard la situació es va normalitzar.

 

Retencions al Baix Llobregat, a la C-32

Durant el matí d'aquest dimarts hi ha hagut també retencions en una altra via de Barcelona, concretament, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), s'han arribat a acumular fins a cinc quilòmetres de retencions a l'autopista C-32, al seu pas pel Baix Llobregat. Aquestes cues anaven des de Gavà fins a Sant Boi de Llobregat, en sentit Barcelona.

 

Comentaris