rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Tallen completament l'AP-7, a Sant Celoni, per l'incendi d'un camió

La via, en aquesta línia, està tallada en sentit Nord, direcció Girona, i a hores d'ara es registra més d'un quilòmetre i mig de cues
Cues a l'AP-7 per l'incendi d'un camió | CatalunyaDiari.cat

 

L'incendi d'un camió obliga a tallar completament l'AP-7 a l'alçada de Sant Celoni. La via, en aquesta línia, està tallada en sentit Nord, direcció Girona, i a hores d'ara es registra més d'un quilòmetre i mig de cues

La calçada continua tallada mitja hora després del succés i són diversos els equips d'emergències que s'han desplaçat fins al punt de l'incendi. Les retencions, així mateix, tenen lloc a partir del punt quilomètric 101. Els Bombers de la Generalitat, finalment, han hagut d'activar un total de 3 dotacions, tot i que l'incendi del camió no ha provocat danys personals. 

 

Reobertura de carril i circulació lenta

Tres quarts d'hora després que s'incendiés el camió, els equips d'emergència desplaçats fins el punt de l'encontre han pogut reobirir un carril. Tot i això, es mantenen les retencions de més d'un quilòmetre. 

 

Un camió s'incendia a l'AP-7, a Tarragona

El camió va començar a cremar a l'AP-7. Foto d'arxiu d'un camió cremant. | Bombers de la Generalitat

 

Un camió que transportava bidons de fibra es va començar a incendiar a l'autopista AP-7, en direcció Tarragona, al seu pas pel municipi de Castellet i la Gornal. El succés va tenir lloc el passat dilluns, 10 de desembre, i segons va informar el Servei Català de Trànsit a aquest mitjà, es van registrar tres quilòmetres de cua a causa d'aquest incident amb el vehicle pesant i, a més, es van tallar dos carrils en sentit sud. Afortunadament, el conductor del camió va sortir il·lès.                   

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris