rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Bolca un camió a l'AP-7 provocant cues quilomètriques

Els ocupants del camió han resultat ferits
Imatge del camió bolcat a l'AP-7 | TV3

 

Durant la nit d'ahir divendres 13 d'abril, es van registrar cues de més de deu quilòmetres a conseqüència d'un aparatós accident de trànsit a l'autopista AP-7 a l'altura de Sant Cugat del Vallès, Barcelona. Un camió que transportava vehicles d'alta gamma va bolcar en mig de la carretera.

 

Segons informa el mitjà local 'Tot Sant Cugat', l'accident es va produir després que un camió que transportava cotxes bolqués a l'AP-7 i tant el camió com els cotxes van acabar dispersats per tota la calçada. Encara no se saben les causes de l'aparatós accident.

Volca un camió que transportava cotxes d'alta gamma

El camió va quedar completament bolcat fent caure del seu transport a cinc vehicles de la marca BMW que transportava, els quals van patir impactes i també van quedar bolcats a la via en sentit Martorell. Cal destacar que a l'interior del camió viatjaven dues persones, el conductor i el seu acompanyant, de 35 i 43 anys.

 

 

Tots dos van resultar ferits per l'accident, tot i que segons informa TV3, han resultat ferits lleus i no s'han hagut de lamentar altres incidents ni ferits en altres vehicles que circulaven per l'autopista. Els ferits van haver de ser rescatats pels Bombers de la Generalitat, i un d'ells, va haver de ser traslladat en ambulància fins a Rubí.

Dos ferits i 10 quilòmetres de cues

Les causes més greus d'aquest aparatós accident de camió, a més dels desperfectes en els vehicles, van ser les llargues cues quilomètriques que es van registrar des de les 22.00 hores fins ven entrada la matinada. Els Mossos d'Esquadra van intentar desviar bona part de la circulació pel lateral de l'autopista, però tot i això es van generar grans retencions.

 

Les tasques de retirada dels vehicles van ser més difícils de realitzar pels diferents cotxes dispersants per la carretera. L'AP-7 va estar completament tallada fins al voltant de les 2.00 hores de la matinada, el que ha provocat que es generessin cues de més de 10 quilòmetres.

 

Comentaris