rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els Bombers extingeixen un incendi en un habitatge de Terrassa

Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat un total de 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat
Imatge de l'incendi que s'ha produït aquesta matinada en un habitatge de Terrassa. | Twiiter (@bomberscat)

 

Els Bombers de la Generalitat han extingit aquesta matinada de diumenge, 29 d'abril, un incendi en un habitatge de Terrassa, al Vallès Occidental. Segons han informat els mateixos Bombers al seu compte de Twitter, l'incendi hauria cremat el menejador i el passadís, afectant pel fum tot l'immoble. 

 

Fins al lloc dels fets s'han traslladat un total de cinc dotacions dels Bombers, així com efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els quals haurien evacuat dues persones lleus per fum a la Mútua de Terrassa. Així doncs, i malgrat  l'espectacularitat de les imatges, no hi han hagut ferits greus. 

Com actuar en cas d'incendi a casa?

D'altra banda, i en una altra piulada, els Bombers han informat que durant aquesta passada nit de dissabte, 28 d'abril, han treballat en 9 serveis per incendis que han afectat habitatges. Davant aquest elevat nombre d'incendis, els Bombers han publicat un vídeo a les xarxes on s'explica com cal actuar en cas d'incendi en un edifici o en la mateixa llar. 

 

Els agents alerten que si el foc es produeix a l'interior d'un habitatge, cal actuar ràpidament, i tancar les portes i finestres que es pugui, abans d'agafar les claus, tancar la porta i sortir de casa. Una vegada ja estem en un lloc segur, és que s'hauria de trucar al 112, els quals es ficaran en contacte amb els Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i el SEM. Tanmateix, alerten no agafar mai l'ascensor i optar per les escales. 

 

D'altra banda, i en cas que el foc s'hagués produït a l'edifici i com a conseqüència l'escala estigués plena de fum, els Bombers recomanen no sortir de casa i tancar totes les portes, així com deixar un drap humit a la porta, per evitar que el fum entri a l'interior. A continuació, truca al 112, els quals començaran amb el dispositiu. Tanmateix, si tens alguna sortida més a l'exterior, com un balcó, cal que et facis veure, perquè els agents puguin localitzar-te. 

 

Comentaris