URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Els Bombers rescaten tres turistes atrapats en una furgoneta penjant d’un marge a Banyoles

El conductor del vehicle estava fent maniobres i s'ha acostat massa al terraplè
Imatge d'una unitat dels Bombers de la Generalitat | Twitter

 

Els Bombers han rescatat tres turistes holandesos que havien quedat atrapats dins d'una furgoneta penjant d'un marge d'uns tres metres a Banyoles. L'incident s'ha produït aquest migdia a la carretera que connecta la capital del Pla de l'Estany amb Serinyà, quan el conductor del vehicle estava fent maniobres i s'ha acostat massa al terraplè.

El vehicle ha quedat penjant a punt de caure al buit

La furgoneta ha cedit parcialment i ha quedat penjant, fet que ha provocat que els tres ocupants preferissin quedar-se a dins per por a que el vehicle acabés caient.

 

Fins a la zona s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers que han acabat assegurant la furgoneta i adreçant-la fins que han aconseguit posar-la de nou a la carretera. Ha estat un veí de la zona qui ha avisat els equips d'emergència. No hi ha hagut ferits.

Querella del «nen robat» de Banyoles sobre els seus pares adoptius

El «nen robat» de Banyoles es querella contra els seus pares adoptius | CatalunyaDiari.cat

 

Juan Francisco Beamonte, el «nen robat» de Banyoles, ha decidit anar a la via penal amb una querella contra els seus pares adoptius que el van acollir quan tenia 6 anys. Juan Francisco ja té el seu DNI amb els cognoms dels seus pares biològics i està previst que el seu advocat presenti una demanda per delictes d'injúries, falsedat documental i suposicions d'estat civil i part, entre d'altres.

 

«Vull justícia, que paguin el que han fet, ni aquests —els pares adoptius— ni els que van cobrar per fer-ho», apunta Beamonte. «El seu cas és singular perquè durant més de quaranta anys van existir les dues partides de naixement, la biològica —Juan Francisco Beamonte Isern— i la de Joan Coll Corominola que es va adulterar amb dates de naixement incorrectes d'un fill biològic que mai va existir», detalla el seu advocat, Samuel Guerrero.

 

Juan Francisco Beamonte volia que els seus pares adoptis admetessin que durant més de 40 anys l'havien estat enganyant «mai va ser un fill biològic» i per «no haver fet les coses bé».