rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident a la C-32 talla dos carrils a l'altura de Mataró

El sinistre ha tingut lloc en direcció Barcelona, i com a conseqüència del tall s'han acumulat uns dos quilòmetres de retencions
Imatge de les retencions provocades per l'accident | Twitter (@antiradarcatala)

 

Aquest dimecres al voltant del migdia s'ha produït un accident a l'autopista C-32, al seu pas per la comarca del Maresme. En concret, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc a l'altura del municipi de Mataró, i ha obligat a tallar dos carrils en sentit Barcelona.

 

Alhora, com a conseqüència del tall, s'han acumulat uns dos quilòmetres d'aturades en aquest punt de la xarxa viària. Tots dos carrils han estat ja reoberts, ha sigut concretament a les 15.14 hores. En el moment en què s'han obert encara es mantenien a la via retencions d'1,5 quilòmetres.

 

 

Retencions a la C-32 per l'accident en sentit Barcelona | Twitter (@antiradarcatala)

 

 

Imatge d'un punt proper a l'accident, amb els serveis de carreteres | Twitter (@antiradarcatala)

 

Un altre accident a Barcelona aquest dimecres

Durant el matí d'aquest dimecres dia 25, un sinistre ha provocat també, un tall de carretera en un altre punt de la xarxa viaria de Barcelona. En concret, ha sigut a l'autovia A-2, a l'altura del municipi de Sant Feliu de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat. Com a conseqüència del tall, a la mencionada autovia s'hi han acumulat al voltant de tres quilòmetres de retencions i les cues han arribat també fins a la B-23.

 

Importants retencions aquest dimarts a la C-32

Aquest dimarts al matí, a la mateixa carretera que ara s'ha vist afectada per l'accident a Mataró, s'hi van generar cinc quilòmetres de retencions durant les primeres hores del matí, tot i que no va ser conseqüència de cap accident. Les cues es van produir entre Gavà i Sant Boi de Llobregat en sentit Barcelona. El Servei Català de Trànsit (SCT) va informar de la situació.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris