Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Torra contraataca a la Fiscalia amb una nova pancarta

ÚLTIMA HORA

Brians ratifica el tercer grau a Oriol Pujol

Un camió bolca a la carretera B-30 a Rubí

Com a conseqüència del sinistre, gran part de la càrrega de sorra que transportada ha acabat a la calçada
Un camió ha bolcat, per causes desconegudes | Twitter (@antiradarcatala)

 

Espectacular accident aquest divendres al matí, a la carretera B-30. En concret, un camió ha bolcat per causes desconegudes en un dels laterals de l'AP-7, a l'altura del municipi de Rubí, al Vallès Occidental. Tal com es pot veure a les imatges publicades al compte oficial de Twitter d'Antiradar Catalunya, el vehicle ha quedat al mig de la carretera, i la sorra que transportava ha acabat a part de la calçada. 

 

El sinistre ha tingut lloc a un dels laterals de l'autopista AP-7 | Twitter (@antiradarcatala)

 

Com a conseqüència del sinistre, la carretera ha quedat intransitable, i fins al lloc s'hi han desplaçat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), i també efectius de la Policia Local de Rubí. 

 

L'accident ha tingut lloc a la carretera B-30 a Rubí | Twitter (@antiradarcatala)

 

 

Com a conseqüència del sinistre, la càrrega del camió ha acabat a la calçada | Twitter (@antiradarcatala)

 

Un camió que transportava elefants va bolcar a Albacete

Recordem que fa uns dies un camió que transportava elefants va bolcar també, per causes que encara s'estan investigant, a l'altura de l'A-30, a Albacete, i com a conseqüència del sinistre un dels animals va resultar mort, i la resta van quedar lliures. 

 

Com a conseqüència de l'accident, els elefants que transportava el camioner van quedar lliures | Twitter (Sepei_Albacete)

 

El succés va generar molta expectació, ja que tots els que passaven en aquell moment per la carretera es van trobar amb els elefants, amb ferides importants, caminant tranquil·lament per la carretera. Pel que fa al conductor, aquest va resultar il·lès. En la majoria dels casos, aquest tipus d'accidents són el resultat de l'excés de velocitat, que fa que sigui més difícil controlar el vehicle quan porta una important càrrega.