Cinc adolescents moren en l'accident 'més horrible' en dècades als EUA

Sucedió en el estado de Vermont
Accident a l'estat de Vermont | AP

 

Encara que els accidents de trànsit estan a l'ordre del dia, gairebé cap es pot comparar amb el qual va tenir lloc en l'estat de Vermont, als EUA Segons informen mitjans nord-americans, cinc adolescents van morir el matí del passat diumenge en la carretera interestatal 89, a l'altura de la localitat de Williston, a causa d'un xoc amb una camioneta que circulava en sentit contrari a gran velocitat. Encara que la policia havia rebut diversos avisos previs, no va poder evitar el violent xoc que va posar fi a la vida dels joves.

 

Però aquests no són tots els detalls. La primera oficial de policia que va acudir al lloc del sinistre va intentar apagar el foc que s'havia encès en el vehicle on viatjaven els cinc joves, però en aquell moment, el conductor de la camioneta, que va ser el causant de l'accident, va robar el cotxe policial i es va donar a la fuga. Quan l'agent va tractar de detenir-ho, l'home, el nom del qual és Steven Bourgoin, va girar bruscament i es va dirigir cap al sud, tornant al lloc de l'accident, xocant el vehicle contra altres set turismes. A causa d'un dels xocs, l'home de 36 anys va sortir expulsat de la camioneta, que també va prendre en flames.

 

Els cinc joves van ser declarats morts en el mateix lloc dels fets. Els seus noms eren Janie Cozzi, de 15 anys; i Eli , Mary Harris, Cyrus Zschau, i Liam Hali, tots de 16 anys. Aquest horrible accident va commocionar a tot l'Estat, ja que quatre dels adolescents eren estudiants de l'escola Harwood Union de Duxbury. Els bombers que van acudir al lloc de l'accident van qualificar l'escena de «la més horrible que han vist en els seus deu o quinze anys de servei». Els actes esportius que s'havien programat per a aquests dies a les escoles a les quals pertanyien els joves van ser cancel·lats i fins i tot es va posposar un debat sobre les eleccions per a governador de l'Estat perquè els candidats poguessin acudir al sepeli de les víctimes i mostrar-los les seves condolences als familiars de les víctimes.