ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

Un conductor begut s'estimba daltabaix del pont de l'Areny de Girona

El jove triplicava la taxa d'alcohol permesa
Les restes del cotxe que s'ha estimbat pel pont de l'Areny de Girona | CatalunyaDiari.cat

 

Un jove de 28 anys que anava molt begut s'ha estimbat amb el cotxe dalt baix del pont de l'Areny de Girona. El noi, veí de la ciutat, s'ha emportat part de la tanca de protecció i ha anat a parar amb el seu vehicle a la llera de l'Onya. 

 

Malgrat l'espectacularitat de l'accident, que tenia lloc als voltants de les quatre de la matinada, el jove n'ha sortit pràcticament il·lès i només ha patit ferides lleus, tot i que se l'ha traslladat fins a l'hospital Josep Trueta per fer-li un reconeixement.

 

 

El pont de l'Areny de Girona amb part de la tanca destrossada i les restes del cotxe | CatalunyaDiari.cat

 

Ara, el jove s'enfronta ara a una condemna per un delicte contra la seguretat del trànsit, ja que quan la Policia Municipal li ha fet la prova d'alcoholèmia, ha donat un resultat de 0,76 mg/l, és a dir, més del triple de la taxa permesa. 

 

A més a més, i segons sembla, el jove s'ha distret perquè anava conduint mentre feia servir el mòbil, el que ha provocat que el cotxe continués recte i tant ell com el vehicle s'hagin estimbat daltabaix del pont, un desnivell d'uns 5 metres d'alçada. 

 

De fet, abans de caure, el cotxe s'ha emportat part de les dues tanques de protecció que hi ha al lloc —una, la que separa la calçada de la vorera; i l'altra, la barana del pont—. Arran de l'accident, s'han activat diverses unitats de la Policia Municipal, els Bombers i dues ambulàncies del SEM.  

Comentaris