Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un conductor surt il·lès després que el seu cotxe se surti de la via per la neu a la Garrotxa

Els Bombers han acudit a la zona del succés acompanyats pels GRAE
Els Bombers de la Generalitat, al lloc dels fets | Bombers de la Generalitat

 

Els Bombers de la Generalitat han acudit al rescat del conductor d’un vehicle que s’havia sortit de la seva ruta a causa de la nevada. L’incident ha tingut lloc a primera hora d’aquest dimecres, 28 de febrer, en una carretera secundària de Sant Privat d’en Bas, a la Vall d’en Bas (la Garrotxa).

 

El conductor del vehicle accidentat, però, ha sortit il·lès del xoc i els Bombers —que han acudit a l’emplaçament amb l’ajut dels GRAE— ha hagut de retirar el cotxe accidentat, ja que havia quedat en una posició «inestable».

Una cinquantena de carreteres catalanes, afectades per la nevada

El temporal de neu viu avui el seu punt més àlgid. Després d’un dilluns i un dimarts amb certs problemes a diversos punts de Catalunya per les nevades, aquest dimecres es preveu que sigui el darrer episodi del temporal.

 

La neu i el gel, tot i això, no cessen i es prolonguen a la pràctica totalitat de les carreteres amb una altitud superior als 600 metres. La neu, de fet, afecta una cinquantena de carreteres catalanes i calen cadenes en una trentena d'elles.

 

Les vies més afectades per la C-13 a Sort —en un tram de més de 30 quilòmetres—, la C-25 des de Santa Coloma de Farners fins a Vic —en un tram de 40 quilòmetres—, la C-37 a Manresa, la C-28 al Port de la Bonaigua, la C44 entre Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i la N-260 al Pont de Suert.