rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cues quilomètriques a l'AP-7, per un accident a Sant Cugat del Vallès

La via ha resultat tallada en primera instància i tot i la reobertura, es registren fins a 4 quilòmetres de retencions
Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres catalanes | CatalunyaDiari.cat

 

Un accident a l'AP-7, a l'altura de Sant Cugat del Vallès, provoca a hores d'ara més de quatre quilòmetres de retencions. A banda de l'evident caravana, també cal esmentar que la via ha estat tallada durant uns instants inicials. 

La notificació de l'accident ha arribat a les 16.15 hores d'aquesta tarda segons han informat fonts de Trànsit a CatalunyaDiari.cat. Les cues, en sentit Tarragona —cap al sud—, es registren a l'altura de Sant Cugat des del quilòmetre 148,00 al 152,00, però ja estan oberts els carrils. 

 

   

Dos accidents a la C-32 dificulten la sortida de Barcelona 

Un accident a la C-32, a l'altura de Sant Boi de Llobregat, que s'ha produït al voltant de les quatre de la tarda, ha provocat el tall d'un carril en sentit sud i retencions que han arribat als tres quilòmetres

 

 

Un segon accident ha tingut lloc ben a prop, també a la C-32, en la zona entre Sant Boi de Llobregat i Cornellà. Aquesta col·lisió està dificultant encara més la circulació en sentit sud, ja que hi ha cinc quilòmetres de retenció, que estan dificultant la sortida de la ciutat de Barcelona en direcció a Castelldefels. 

Es desconeixen quines han estat les causes que han provocat els tres accidents que dificulten la circulació en dues de les principals carreteres del país. Tampoc se sap si alguna persona ha resultat ferida en les col·lisions. 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris