Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Cues quilomètriques a l'AP-7 per l'avaria d'un cotxe a l'altura de Castellbisbal

Un carril resta tallat a causa de l'avaria d'un vehicle
Retencions en diverses carreteres catalanes | CatalunyaDiari.cat

 

L'avaria d'un vehicle a l'AP-7, a l'altura de Castellbisbal en sentit Martorell, obliga a tallar un carril d'aquesta. Es registren, així mateix, fins a 2 quilòmetres de cues a partir del quilòmetre 168 de l'esmentada via. L'avís del succés, finalment, s'ha donat a les 10:19 d'aquest dijous, 19 de juliol.  

Tot i que es desconeixen les causes del vehicle avariat, el cert és que les retencions en aquest sentit de la marxa començen a ser força evidents i superen els dos quilòmetres. 

 

Reobren el carril a l'AP-7 però es mantenen les cues

El carril, així mateix, ha estat reobert 40 minuts de l'avaria del vehicle, tot i que segons informen fonts de Trànsit a CatalunyaDiari.cat, les retencions continuen sent evidents. S'espera, però, que el llarg dels propers minuts se sol·lucioni el problema i el trànsit torni a la normalitat en aquest punt d'una de les vies més transitades de Catalunya. 

 

Un accident al Papiol va obligar a tallar ahir la via

Un accident que va tenir lloc a l'autopista AP-7 el passat dimecres, 19 de juliol, a la tarda va generar molts problemes als conductors que circulaven per la via, en sentit Tarragona. En concret, el sinistre es va produïr cap a les 18.00 hores a l'altura del municipi del Papiol, a la comarca del Baix Llobregat, va obligar a tallar un carril en sentit sud. Com a conseqüència del tall, es van acumular 1,5 quilòmetres de retencions.