rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cues quilomètriques a l'AP-7 per un accident a Sant Cugat del Vallès

L'incident s'ha produït al quilòmetre 152
Imatge d'unes retencions a l'AP-7 | CatalunyaDiari.cat

 

Un accident a l'AP-7, a l'altura de Sant Cugat del Vallès provoca més de 5 quilòmetres de retencions en sentit Tarragona. El xoc s'ha produït al quilòmetre 152 de la via esmentada i a hores d'ara no s'ha tallat encara cap carril. 

 

 

Segons relaten fonts de Trànsit a CatalunyaDiari.cat, dos vehicles estarien implicats en un incident que al punt de dos quarts de set del vespre d'aquest dijous, 26 de juliol, provoca més de cinc quilòmetres de cues. 

 

Un carril tallat també a l'AP-7 a l'altura de Mollet

Des de les cinc de la tarda hi ha hagut també problemes de circulació  a l'AP-7. Mollet del Vallès. Un vehicle avariat ha provocat que s'hagués de tallar un carril en sentit Girona. El tall ha provocat cues de fins a 4 quilòmetres des de Santa Perpètua de Mogoda. El departament de trànsit demanava precaució als conductors que haguessin d'utilitzar aquesta via en aquest punt. 

 

Uns 40 minuts després, Trànsit informava de la reobertura del carril tallat en sentit Girona. Tot i això, la circulació continuava sent lenta  en sentit nord des de Santa Perpètua de Mogoda. La normalitat no ha tornat a aquest punt de l'AP-7 fins a les 18.30, moment en el servei de trànsit informava de la fi de les retencions que han dificultat el trànsit durant una hora i mitja.                                       

 

 

 

 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris