rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cues quilomètriques a la C-32 per un accident entre dos vehicles a l'altura de Gavà

També hi ha un carril tallat
cues | ACN

 

Una topada entre dos vehicles crea, al punt de dos quarts de vuit del vespre d’aquest diumenge, 1 de juliol, fins a 10 quilòmetres de retencions a la C-32 a l’altura de Gavà en sentit nord.

 

Segons informen fonts de Trànsit a CatalunyaDiari.cat, el xoc entre vehicles provoca grans cues a la via i que, de fet, coincideixen amb l’operació tornada a Barcelona. A hores d’ara, així mateix, resta tallat un carril de la via esmentada a causa d’un accident.

 

Un carril en sentit contrari de l'habitual 

És una altra de les notes del succés en plena operació tornada. Els efectius viaris desplaçats fins al punt de l'encontre han hagut d'habilitar un carril en sentit contrari a base de cons a causa d'un accident que suma i suma retencions. 

 

La C-32, de fet, suma problemes des de primera hora de la tarda i en punts com Montgat o Vilassar de Mar. De fet, a la mateixa via —als punts entre Montgat i Vilassar de Mar i entre l'Hospitalet de Llobregat i Gavà— es registren diferents retencions des del punt de dos quarts de tres de la tarda d'aquest diumenge, 1 de juliol. 

Un camió va bolcar el passat divendres 

El passat divendres, 29 de juny, va tenir lloc un accident en una de les sortides de l'autopista C-32. En concret, segons va indicar el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre va tenir lloc al pas de la mencionada via pel terme municipal d'Alella, a la sortida número 86, que va quedar completament tallada. 

 

Un camió, en aquest sentit, va bolcar en aquest punt de la xarxa viària, i l'home va ser ràpidament traslladat fins a l'Hospital Germans Trias de Badalona. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris