rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cues quilomètriques a la Ronda de Dalt barcelonina per un accident

Les cues arriben als quatre quilòmetres
La manifestació feminista provoca retencions a diverses carreteres catalanes | Trànsit

 

Un nou accident a la Ronda de Dalt barcelonina provoca, al punt de tres quarts de vuit de la tarda, fins a 4 quilòmetres de retencions. A l'altura de la Diagonal, doncs, les retencions quilomètriques es registren a l'altura de Sant Gervasi. 

 

La congestió en aquesta via de sortida de Barcelona, en sentit Tarragona, es registra des de les sis de la tarda i, així mateix, hi ha un carril de la via tallat

 

Les cues no cessen des de les sis de la tarda

I és que arriben fins el districte de Sarrià-Sant Gervasi. Segons informen fonts de Trànsit a CatalunyaDiari, les retencions són d'allò més evidents i —tot i que es desconeix l'abast de l'accident que provoca les cues quilomètriques a la important desviació barcelonina— i generen forces problemes per sortir de la capital catalana.

 

 

Cues a l'AP-7 per un accident a Barberà del Vallès 

Un accident a l'AP-7, a l'altura de Barberà del Vallès, va provocar el passat dimecres, 5 de setembre, al punt de la sis de la tarda més de cinc quilòmetres de retencions. Molts vehicles, així mateix, restaven al voral de la via per un accident que, finalment, va presentar fins a dos vehicles implicats. 

 

Així mateix, cal esmentar que la retenció es va produir entre el quilòmetre 139 i el 146.5 de la via esmentada i en sentit Tarragona; i aquesta no es va resoldre totalment fins les vuit del vespre, dues hores després de l'accident que va obligar a tallar un carril de l'AP-7. 

 

Comentaris