Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Dos morts i dos ferits greus en un xoc entre un cotxe i un camió a l’AP-7, a Vallgorguina

El succés ha tingut lloc a tres quarts de vuit d'aquest dilluns, 17 de setembre
Una ambulància del SEM, de servei | CatalunyaDiari.cat

 

Dues persones han mort aquesta tarda a conseqüència del xoc entre un cotxe i un camió a l'AP-7, a l'altura de Vallgorguina. A més, un passatger posterior del turisme ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Un quart ocupant del vehicle, també passatger posterior, ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l‘Hospital de Granollers.

 

El succés, que ha tingut lloc a tres quarts de vuit d'aquest dilluns, 17 de setembre, ha obligat a activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han efectuat tasques d’excarceració, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

Moren el conductor i el passatger davanter del turisme

Ha estat la nefasta conseqüència del xoc del turisme amb el camió. Més enllà de les dues persones que han perdut la vida, es registren també dos ferits en estat greu que han estat traslladats en hospitals de la zona, a Barcelona i a Granollers.

 

El primer, el passatger posterior del turisme, ha resultat ferit greu; mentre que el segon té un pronòstic de ferit menys greu.

 

Finalment, també cal esmentar que pel que fa a l’afectació viària, l’autopista s’ha tallat en sentit Girona. Posteriorment, s’ha pogut obrir un carril i ara es registren quatre quilòmetres de retencions. Les cues, de fet, són quilomètriques des del punt de les vuit de la tarda a partir del quilòmetre 114, a Vallgorguina. 

 

Comentaris