rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident entre un autobús i un camió deixa dotze ferits, quatre d'ells en estat greu, a València

El camió hauria rebentat una de les seves rodes, motiu pel qual s'hauria xocat contra l'autobús
L'autobús després de l'accident | Las Provincias

Dotze persones han resultat ferides i algunes es troben en estat greu per un accident en què estaven implicats un autobús que viatjava amb 55 persones i un camió que ha tingut lloc a les 00.15 hores de la matinada d'avui dijous, 22 de febrer. Els fets han esdevingut al punt quilomètric 250 de l'autovia A-3 a l'altura de Villagordo de Cabriel, un municipi valencià.

 

Només quatre persones de les dotze ferides es troben en estat greu, segons ha pogut saber 'Cadena Ser'. El camió hauria rebentat una de les seves roses, motiu pel qual va xocar contra l'autobús, segons informa 'El Mercantil Valenciano'.

Una dona amputada d'un braç

Entre els ferits de gravetat s'hi troben dos homes, de 50 i 57 anys, els quals van ser traslladats a l'hospital de Requena. També una dona de 48 anys hauria patit greus ferides que han comportat les conseqüències més dures: l'amputació d'un dels seus braços. Pel que fa als altres ferits, han estat traslladats a l'hospital La Fe.

 

El Consorci Provincial de Bombers ha informat que, probablement, la dona més greu, a qui van amputar el braç, hauria estat traslladada amb helicòpter fins al centre hospitalari. Mentre que les unitats sanitàries de la Comunitat Valenciana i Castella-La Manxa s'han encarregat d'atendre els ferits, segons informa el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

 

Una unitat del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), una altra de Suport Vital Bàsic (SVB) i una ambulància de transport col·lectiu (TNA) de la Generalitat Valenciana s'han desplaçat a la zona per atendre i ajudar els ferits. Els Bombers de Sinarques, Xiva i Requena també s'han atansat, tot i que no van haver d'excarcerar cap dels passatgers de l'autobús.

Un accident similar al País Basc

Un altre autobús i un camió van estar implicats en un accident similar que va tenir lloc al País Basc, a principis de febrer. En conseqüència, es va haver de lamentar la mort d'ambdós conductors que van perdre la vida en el mateix impacte. En aquest cas, no hi havia passatgers a l'autobús perquè el vehicle encara no havia començat a fer la seva ruta.

Comentaris