rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Dues persones moren a Còrdova per esquivar una ovella amb el cotxe

El conductor va envair el sentit contrari per no atropellar l'animal
L'ovella va perdre la vida en l'accident. | EFE

 

El conductor d'un cotxe que va intentar esquivar una ovella al seu pas per l'autovia A-4, a Còrdova, va patir un accident de trànsit com a conseqüència de la maniobra. L'ocupant del vehicle anava acompanyat per dues persones més. A causa de l'incident, que va tenir lloc el dilluns 5 de febrer, van morir dos dels qui anaven al cotxe. A més, hi van haver dos ferits, un d'ells era el conductor d'un altre vehicle.

 

El tràgic incident va esdevenir quan una ovella va aparèixer davant del vehicle que anava direcció a Madrid. El conductor va decidir envair el sentit contrari per on circulaven els vehicles que anaven cap a Sevilla, segons indica el Subsector de Tràfic de la Guàrdia Civil. La decisió la va prendre per evitar atropellar l'ovella, però les conseqüències van acabar sent tràgiques.

Pedro Jurado, és el nom dels dos ocupants que van perdre la vida. Són pare i fill, de 59 i 32 anys, respectivament. El primer conduïa, mentre que l'altre era el copilot. Al cotxe també viatjava la mare de la família resident a Montoro, de 56 anys, qui va resultar ferida en estat greu i ara està ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Reina Sofia. Actualment, es troba «en estat greu amb politraumatismes i pronòstic reservat». Pel que fa al conductor del vehicle que anava en direcció Sevilla, de 37 anys, també va resultar ferit.

Cercant l'ovella

S'ha obert una investigació per localitzar el propietari de l'ovella que es va situar a l'autovia, tot i que «trigarà un temps» a concloure. La Guàrdia Civil de Tràfic ja ha anotat «totes les dades que s'han pogut trobar» al lloc dels fets i, el següent pas, és obtenir les declaracions per «realitzar l'informe tècnic, el qual serà enviat al jutjat».

 

Tristesa a Montoro

Els ocupants que van perdre la vida eren militants del PSOE de Montoro, segons ha pogut saber el 'Diario Córdoba'. A més, el pare treballava a l'àrea de Camins de la Mancomunitat de Sierra Morena. La població de Montoro encara no ha assimilat la pèrdua i esperen la millora de l'estat de salut de la mare de la família.

Comentaris