Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Dues persones resulten ferides en un incendi d'habitatge a l'Hospitalet de Llobregat

S'hi han desplaçat 5 dotacions dels Bombers i 4 del SEM

 

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 7.12 hores d'aquest dissabte, 3 de febrer, d'un incendi d'habitatge al Carrer Mas, 50, de l'Hospitalet de Llobregat, on dos homes han resultat ferits greus. Segons fonts dels Bombers, el foc ha afectat el tercer pis de l'immoble, cremant la cuina completament i el menjador parcialment, mentre que la resta del pis només ha resultat afectada per fum i temperatura. 

 

Tanmateix, el Sistema d'Emergències Mèdiques ha atès a les dues persones que hi havia al pis sinistrat: un home de 28 anys que ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron amb cremades greus, i un altre de 29 anys que ha patit una intoxicació per fum en estat menys greu i que ha estat traslladat a l'Hospital Moisès Broggi. 

 

 

 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, els quals han pogut donar el foc per controlat en mitja hora, quatre dotacions del SEM i diversos agents de la Policia Local de l'Hospitalet de Llobregat i dels Mossos d'Esquadra. 

 

Tanmateix, i com a mesura preventiva, s'han desallotjat els cinc veïns de l'immoble, els quals, i una vegada valorada la seguretat, han pogut tornar a casa.