rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una errada tècnica en el sistema de frenada d'un camió ha deixat 7 ferits a Barcelona

Els fets han tingut lloc al carrer Aragó
Imatge del camió que ha atropellat sis persones a Barcelona. | Twitter

 

Un camió sense frens ha atropellat aquesta tarda de dijous, 12 d'abril, sis persones al carrer Aragó de Barcelona. Segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana de Barcelona a CatalunyaDiari.cat, els fets han tingut lloc al voltant de les 17.20 hores al carrer Aragó, entre els carrers Villarroel i Urgell, quan un el vehicle s'hauria desplaçat d'on era i ha acabat enduent-se sis persones, entre les quals es troben un motorista i cinc vianants que passaven en aquell moment pel pas de zebra.

La causa de l'atropellament

Les primeres investigacions apunten que el furgó, de 3,5 tones, hauria patit una errada tècnica en el sistema de frenada. Així doncs, el vehicle hauria acabat atropellant 6 persones, les quals han sofert ferides de caràcter lleu. A continuació, el camió blanc hauria xocat contra un semàfor, que ha caigut, i ha acabat impactat amb l'arbre de la via, provocant que el para-xoc i la part davantera del vehicle quedessin completament aixafats, i el conductor ha resultat ferit lleu. 

 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat agents de la Guàrdia Urbana, efectius dels Bombers de Barcelona, així com sis unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Aquestes últimes haurien atès dos dels ferits al mateix lloc dels fets i haurien traslladat els altres cinc a diferents centres hospitalaris de la ciutat, concretament, a l'Hospital de Sant Pau, un a l'Hospital del Mar i un altre a l'Hospital Universitari Sagrat Cor. 

 

Així ha quedat el camió que ha causat 7 ferits a Barcelona. | CatalunyaDiari.cat

 

Circulació normalitzada al carrer Aragó

Al voltant de les 19.00 hores d'aquesta tarda, agents de la Guàrdia Urbana informaven que la circulació ja estava completament oberta al trànsit al carrer Aragó. No obstant això, recomanen moderar la velocitat, mantenir l'atenció i evitar distraccions. 

 

 

Comentaris