Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un conductor xoca contra una parada de bus a Sabadell i mata una dona de 86 anys

ÚLTIMA HORA

Mor el pilot d'una avioneta en estavellar-se a l'aeròdrom de l'Anoia

Es va amagar sota d'un cotxe a la massacre d'Orlando i va fer això per ajudar un ferit

Els fets van deixar una cinquantena de morts diumenge passat

Joshua McGill, atenent la CNN. Foto: CNN

 

La història de Joshua McGill a l'atemptat de diumenge passat a Orlando és de les que fan posar els pèls de punta. L'atac va provocar una cinquantena de morts, però McGill va aconseguir escapar-se del terrorista i amagar-se sota un cotxe per salvar la seva vida. Mentre hi era, un desconegut va ensopegar amb ell. Era Rodney, un noi ferit després d'haver rebut trets en la massacre.

 

En aquella situació límit, McGill no va dubtar a bolcar-se en l'ajuda de l'altre jove. Va treure's la samarreta per fer-li un torniquet i evitar una hemorràgia i va apropar-se com va poder a un policia, que es va fer càrrec de dur el ferit al servei d'emergències perquè fos traslladat d'urgència a un hospital. McGill ha explicat la història a les xarxes socials, assegurant que «no podia fer res més» en aquell moment en què, ple de sang, va haver de prometre, sense tenir-ne certesa, que vetllaria per la vida d'un desconegut. «Només podia resar per la seva vida», explica McGill.

 

Després del moment, el gran dubte de McGill era saber si Rodney seguia viu i a Facebook explicava que no li permetien obtenir més informació perquè no n'era familiar. Tot i això, diversos mitjans de comunicació han explicat que el jove està estable després de resultar ferit en l'atemptat.