rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ferides tres persones en precipitar-se un cotxe per un barranc a Sant Pere de Vilamajor, al Vallès Oriental

Els fets van produir-se després que el vehicle es precipités per un barranc
La carretera BP5107, espai on es va produir el succés | Google Maps

 

Un grup de tres persones van resultar ferides de gravetat la nit del passat dijous, 2 de febrer, després que el seu vehicle caigués per un barranc a la zona de Vallserena, al terme municipal de Sant Pere de Vilamajor, al Vallès Oriental.

 

La gravetat de l’accident, així mateix, es manifesta amb els entre cinc i sis metres d’alçada que tenia el marge pel qual els individus implicats s’han acabat provocant diverses ferides de gravetat.

 

Els ferits no han pogut ser rescatats fins una hora després

Ni més ni menys que set dotacions dels Bombers de la Generalitat han acudit a la zona on s’han produït els fets. L’incident, de fet, ha succeït a la carretera comarcal BP5107.

 

L’avís de l’incident va alertar al cos de Bombers a tres quarts de nou del vespre i aquests van acudir minuts després a la zona accidentada. Així mateix, davant la dificultat d’excarcerar els cossos de les persones implicades, el GRAE va haver d’entrar en acció.

 

Tot i això, la summa dificultat de l’espai on es trobaven les víctimes va provocar que aquestes no poguessin ser rescatades fins una hora després del succés, aproximadament.

Les víctimes, traslladades a l’hospital

Les víctimes del succés, que va tenir lloc ahir a la nit, van acabar sent traslladades pels Serveis d’Emergències Mèdiques a l’Hospital. A hores d’ara però, tot i que se sap que presenten diverses ferides de gravetat, es desconeix el seu actual estat de salut.

 

D'altra banda, tampoc s'han fet públics els motius pels quals el vehicle de les tres persones va acabar precipitant-se al buit. Els cossos policials, en aquest sentit, ja s'han fet càrrec de la investigació. 

Comentaris