Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tres ferits al Port de la Selva en un accident entre una bici i una moto

Una moto i una bici haurien col·lidit provocant un ferit menys greu i dos ferits lleus
Ambulàncies del SEM van acudir al lloc | CatalunyaDiari.cat

 

Dos homes i una dona van resultar ferits ahir en un accident al Port de la Selva, a Girona. Una moto i una bici haurien col·lidit provocant un ferit menys greu i dos ferits lleus. Tots tres van haver de ser traslladats a l’Hospital de Figueres.

 

El succés va tenir lloc a les 8.50 hores al km 4,5 de la carretera Gi-613 al seu pas pel Port de la Selva. Fins al lloc s’hi van desplaçar una unitat de Bombers, un helicòpter del SEM i ambulàncies medicalitzades per atendre el conductor de la bici les dues persones que circulaven a la moto. També hi va anar la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

Els treballs a la zona han provocat afectacions a la carretera

La carretera es va veure afectada per l'accident durant els treballs dels professionals a la zona, que estaven atenent els tres ferits. Cal dir que, segons informació proporcionada pel SEM, l'helicòpter que va ser enviat fins al lloc només va donar assistència.

 

Els ferits van ser traslladats després en ambulància fins a l'hospital de Figueres, on els van atendre de les ferides causades per l'accident.

Dos treballadors ferits a Girona

Aquest mateix dilluns dos treballadors resultaven ferits per cremades a l'empresa Hipra d'Amer a Girona. Els fets succeïen com a conseqüència d'una reacció de sosa càustica, segons informació donada pels Bombers de la Generalitat.

 

Els dos treballadors afectats per aquesta reacció química van haver de ser traslladats a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona per poder ser atesos de les ferides que havien patit. Un d'ells es trobava en estat greu i l'altra estava en estat menys greu. És per això que el primer va ser traslladat en helicòpter, però el segon va poder ser portat a l'hospital en ambulància, segons el Sistema d'Emergències Mediques (SEM).

 

D'altra banda cal destacar també que la reacció de sosa càustica va provocar una fuita petita que, per sort, no va ocasionar més danys. De fet, aquesta va quedar només en una habitació de menys de 30 metres quadrats, pel que no va suposar cap dany per més persones ni tampoc per més indrets de l'empresa, pel que el funcionament de la mateixa no es va veure afectat.