Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Fernando Alonso pateix un accident a Montmeló en l'estrena del McLaren

A la darrera corba del circuit, un dels seus neumàtics s'ha deslligat del cotxe
Fernando Alonso pateix una sortida a la corba 16 del circuit | Xarxes socials

 

Fernando Alonso no ha començat de la millor manera els entrenaments de preparació pel Mundial de Fórmula 1. El pilot ha estrenat el seu McLaren de la manera més accidentada, després de veure com se li sortia el neumàtic del darrere a la dreta. L'accident l'ha patit a l'última corba del recorregut, encara que no ha suposat greus problemes físics per l'asturià.

 

De fet, Alonso s'ha hagut de quedar unes hores sense córrer, esperant que arreglessin el vehicle, encara que després ha pogut tornar a pista amb normalitat. No obstant això, els problemes tècnics continuen apareixent, preocupant-lo notablement, doncs s'ha convertit en el seu principal mal de cap en els últims anys.

 

Les primeres informacions provinents de McLaren apunten que la roda que s'ha sortit estava mal col·locada des de l'inici del recorregut, motiu pel qual es va deslligar del vehicle, acabant a la putzolana del circuit. Fernando Alonso es trobava a la setzena corba, moment que es va detenir l'entrenament, en sortir la bandera vermella a Montmeló.

 

Preocupació per la pretemporada

Fernando Alonso ha començat els entrenaments de la mateixa manera que va acabar el Mundial: motivat pels reptes que arriben, però preocupat per l'equip que l'acompanya. L'asturià es presenta a la competició amb un cotxe renovat i amb una potència prometedora, motiu pel qual podríem tornar a veure Alonso lluitant pels primers llocs de la classificació.

 

 

No obstant això, la primera prova no ha deixat el rendiment desitjat, i no precisament pel vehicle. Un córrer tècnic a deixar a Alonso detingut durant algunes hores, enfadant al pilot, qui és conscient que d'avui, fins al 25 de març, quan comença la competició a Melbourne, Austràlia, li espera una dura etapa on demostrar que pot tornar a ser considerat un dels grans.

 

Després de 12 anys sense aconseguir un títol mundial, Fernando Alonso, de 36 anys, confia convertir-se en un dels grans atractius de la Fórmula 1. Lluny queda l'etapa de Renault, on va aconseguir els seus dos únics títols, l'any 2005 i 2006. Des de llavors, ni McLaren, ni Renault, ni Ferrari, li han tornat el somriure. Caldrà veure si aquesta vegada és la vençuda.