rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

George Clooney, ingressat després de patir un accident de trànsit a Itàlia

El popular actor es troba en observació a l'hospital Juan Pablo II de l'illa de Sardenya
George Clooney, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

L'actor George Clooney ha estat víctima d'un accident de moto a la Sardenya, a Itàlia. La popular estrella de 'Hollywood', de 57 anys, es trobava a Itàlia rodant la seva nova sèrie de televisió, ‘Trampa-22’ —contextualitzada en el període de la Segona Guerra Mundial— quan ha resultat ferit lleu a causa del sinistre

 

Eren les vuit del matí d'aquest dimarts, 10 de juliol, quan l'actor anava amb la seva 'scooter' per un dels punts de l'illa citada quan, per causes que encara es desconeixen, l'actor ha acabat xocant contra un cotxe. Giovani Mannoni, comandant de la Policia d'Olbia, ha comentat que la policia ja investiga quines podrien ser les causes de l'accident de l'actor de pel·lícules com 'Oceans 11', 'Gravitty' o 'Abierto hasta el amanecer' i, així mateix, ha relatat que «l'accident no ha estat culpa de Clooney».

 

George Clonney, ferit lleu després de l'accident

El conductor del Mercedes amb el qual ha xocat el popular actor, d'altra banda, ha aturat ràpidament el seu cotxe després de la col·lisió per trucar els serveis d'emergències mèdiques de l'illa italiana.

 

Instants després, doncs, una ambulància va traslladar George Clooney a l'hospital Juan Pablo II, on encara hi està ingressat. ‘La Nuova Sardegna’, un mitjà local, ha informat que Clooney s'ha sotmès a un TAC per descartar una lesió important.

 

George Clooney, amb moto en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

D'altra banda, aquests mateixos també afirmen que el nord-americà pateix un lleu traumatisme a la zona de la pelvis, així com també diversos blaus en un genoll i un braç. Els metges, però, en mantenen un absolut secretisme en argumentar que les dades sobre la 'celebrity' dels Estats Units «són confidencials».