Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

La influencer catalana Paula Gonu es talla la cama en diversos llocs amb un dron

La jove intentava fer-se una fotografia quan tot ha succeït
Imatge de l'estat en que ha quedat la influencer després de l'accident. | Instagram

 

La influencer Paula Gonu ha demostrat del que és capaç per aconseguir una bona foto. I és que només cal mirar el seu perfil d'Instagram per veure que cuida cada detall de les publicacions que fa. Aquest últim cop però les coses no han anat com esperava i ha patit un greu accident mentre posava per una imatge.

 

La catalana, que es troba de vacances amb el seu xicot a les Bahames, va intentar fer una fotografia amb un dron quan es va tallar en diversos llocs de la cama esquerra. A més, la parella ho va tenir difícil per accedir als serveis mèdics, ja que s'allotgen en una zona privada i retirada de l'illa.

 

Imatge de l'estat en que ha quedat la influencer després de l'accident. | Instagram

 

Tot i l'ensurt, ella mateixa ha publicat a Instagram Stories unes imatges de la cama embenada mentre feia broma assegurant: «m'han fet punt de creu». Així doncs, sembla que tot i la gravetat de l'accident, la influencer es troba bé.

 

Tant és així que no ha dubtat a calmar els seus seguidors publicant més imatges de les seves idíl·liques vacances on se la pot veure gaudir del paradís tropical amb alegria i perfectament acompanyada de la seva parella Álex Chiner, entre palmeres i aigües cristal·lines.

Un accident gravat en vídeo

Com ella mateixa ha explicat, sembla que l'accident ha estat enregistrat pel dron que la va ferir i ara dubta si compartir les imatges amb els seus seguidors o no. Paula assegura que són una mica desagradables, motiu pel qual potser mai veuran la llum.

 

 

 

 

Comentaris