Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Joao, evacuat de 'Supervivientes' per una caiguda

Degut a l'accident, li han hagut de fer 13 punts externs i 5 interns
Joao a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Si per una cosa es caracteritza la present edició de 'Supervivientes' és pels accidents que s'hi estan vivint. Aquesta setmana, ja van evacuar Raquel Mosquera després de patir una baixada de tensió. No era, però, la primera que patia a l'illa. Fa poques setmanes, els concursants Francisco i Sergio van haver de ser atesos per serveis d'emergència del programa.  Ara, però, un altre dels participants és qui ha patit un accident. Es tracta de Joao, el qual ha caigut amb tan mala sort que s'ha fet una profunda ferida a la cama

 

El moment de la caiguda de Joao | Telecinco

 

 

13 punts externs i 5 interns

En ple ritual, el mestre Joao ha caigut de manera sobtada, fent-se una ferida força greu. En tractar-se d'un terreny amb roques i branques s'ha fet un tall que ha necessitat un total de 18 punts: 13 externs i 5 interns.

 

 

Imatge de la ferida de Joao | Telecinco

 

En veure la ferida, tots els seus companys es van mostrar força preocupats, en especial María Jesús Ruiz, que es va espantar en veure tanta sang. Però tot va tornar a la calma quan, minuts després, va arribar a l'illa l'equip mèdic del programa per assistir el concursant, que plorava de dolor.

 

Després d'unes primeres cures, els sanitaris van veure que per la gravetat de la ferida calia evacuar el concursant per tal de realitzar-li els 18 punts que requeria el tall.

Un any accidentat

Els problemes han estat a l'ordre del dia de la present edició del programa. Tant és així que en una ocasió tots els concursants van haver de ser evacuats el passat 17 d'abril per una perillosa tempesta a l'illa.

 

A més, hi ha hagut altres incidents, començant per la tortuga que va atacar María Jesús Ruiz en l'estrena del programa. A aquest fet li han seguit molts d'altres així que es podria confirmar que es tracta d'una edició amb molta mala sort.

Comentaris