MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

L'autobús de l'Hèrcules CF, a punt de patir un accident amb un camió

L'accident s'ha produït a la V-30, quan un camió ha bolcat i la seva cabina ha creuat la mitjana

 

La plantilla de l'Hèrcules CF al complet, que es dirigia a Llagostera pel seu pròxim partit de lliga, s'ha vist involucrada en un accident durant el matí del passat divendres 15 de desembre quan es trobava a l'autobús.

 

L'accident s'ha produït a la V-30, quan un camió ha bolcat i la seva cabina ha creuat la mitjana, dirigint-se a l'autobús de l'equip de futbol. Malgrat l'aparatositat de l'accident, cap membre de l'equip ha resultat ferit.

 

Pel que sembla, el conductor de l'autobús ha pogut esquivar la cabina i ha resultat il·lès, igual que el conductor del camió. Després de l'ensurt, l'expedició alacantina ha seguit el seu camí cap a Llagostera, on disputarà el pròxim partit de Lliga aquest diumenge a les 16.00 hores.

Dia nefast per a l'Hèrcules CF

Les xarxes socials han pogut recollir el moment posterior a l'accident, on es veu el vehicle accidentat enmig de la calçada.

 

Accident en el qual s'han vist involucrats els jugadors de l'Hèrcules CF | Radares Valencia

 

No ha sigut un bon dia per al club, ja que durant el matí del passat divendres, s'informava a través de les xarxes de la mort de Felipe Mesones, extècnic de l'equip durant les temporades 77/78 i 94/95.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris