Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

L'AP-7, tallada completament a l'altura de Vilafranca

Hi ha hagut un accident entre dos camions
Arxiu | DGT

 

L'AP-7 està tallada completament a l'altura de Vilafranca per un accident entre dos camions. Segons han informat fons del Sistema d'Emergències Mèdiques a 'CatalunyaDiari.cat', un camió carregat amb bobines de cartó hauria bolcat aquesta tarda de dimarts, 24 d'abril, concretament al quilòmetre 199 de l'AP-7, a l'altura de Vilafranca del Penedès, a l'Alt Penedès, en sentit Tarragona.  

 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat una dotació terrestre del SEM, així com un helicòpter, i quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat, els quals ja han excarcerat el conductor del camió, que havia quedat atrapar a la cabina. 

Segon accident a l'AP-7 en menys de 4 dies

Fa només quatre dies, un altre accident a l'AP-7 a Barberà del Vallès provocava un total de 7 quilòmetres de retencions en sentit Girona.  L'accident va tenir lloc al punt quilomètric 146 quan faltaven vuit minuts per dos quarts de cinc de la tarda del passat 20 d'abril. 

 

L'accident, on hi ha hagut un xoc amb quatre vehicles implicats, va acabar provocant una hora de retencions. No obstant això, una hora després del succés, diverses fonts informaven que la circulació continuava «lenta» i amb «possible aturades». 

 

 

 

Es rebaixaran els peatges a l'AP-7

La setmana passada ja informàvem que s'efectuarà una lleugera reducció dels preus dels peatges en diversos punts de l'AP-7, una de les carreteres més transitades de Catalunya. 

 

Una mesura amb la qual es vol evitar que els camions passin per vies secundàries, tal com va informar el ministre Íñigo Gómez de la Serna. En aquest sentit, la nova legislació incorporarà diverses bonificacions econòmiques als camioners que evitin les carreteres nacionals annexes a l'AP-7 —com l'N-230 o l'N-340, i així s'evitin els recurrents accidents provocats pels vehicles de gran tonatge en aquestes vies. 

Comentaris